KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Beginnen Genk en STVV al te zweten? Stijn Stijnen heeft serieuze ambities met Sporting Hasselt

Beginnen Genk en STVV al te zweten? Stijn Stijnen heeft serieuze ambities met Sporting Hasselt Foto: © Photonews 21 september 2016 14:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Stijn Stijnen is ambitieus. De voormalige Rode Duivel is tegenwoordig hoofdtrainer van Sporting Hasselt en durft luidop dromen van een rooskleurige toekomst voor zijn ploeg. “Ik snap die mensen niet die zeggen dat tweede klasse – want dat is nu ongeveer het niveau – voldoende is. Gaan we dan bewust verliezen? Ik zie geen enkele reden waarom eerste klasse in Hasselt niet zou kunnen”, zegt Stijnen in…

Lees verder op Belgium Soccer: Beginnen Genk en STVV al te zweten? Stijn Stijnen heeft serieuze ambities met Sporting Hasselt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *