KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Mulder valt in katzwijm voor Stanciu: “Een spielmacher in de klassieke vorm, elke club – ook Man United – schreeuwt om zo’n man”

Mulder valt in katzwijm voor Stanciu: “Een spielmacher in de klassieke vorm, elke club – ook Man United – schreeuwt om zo’n man” Foto: © photonews 20 september 2016 17:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tegen Racing Genk beleefde Nicolae Stanciu zijn minste match tot dusver voor RSC Anderlecht, maar wat de spelmaker al liet zien was veelbelovend. Ook Jan Mulder is wat blij met de komst van de Roemeen naar het Astridpark. “Stanciu is een klassespeler, een spielmacher. Elke club schreeuwt om zo’n man”, stak hij zondag zijn bewondering niet weg bij Play Sports….

Lees verder op Belgium Soccer: Mulder valt in katzwijm voor Stanciu: "Een spielmacher in de klassieke vorm, elke club – ook Man United – schreeuwt om zo’n man"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *