EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Mazzu: ‘Ik zal nooit in de pers zeuren over transfers of de kwaliteit van mijn spelers’

“Charleroi is stabieler geworden qua manier van werken, al vertrekken er nog altijd één of twee belangrijke spelers”, vertelt Felice Mazzu (50). “In de competitie zie ik één grote verandering in vergelijking met de voorgaande jaren: de komst van topspelers bij onze grote clubs, bij Anderlecht, Genk, AA Gent, Standard. Men heeft zich bij een aantal clubs met veel geld flink versterkt, en op een bepaald moment zullen die ploegen net door die kwaliteitsinjectie afstand nemen van de rest.”Is het dan niet frustrerend dat hij elke transferperiode weer zijn beste spelers ziet vertrekken? Mazzu: “Gefrustreerd…

Lees verder op Sportmagazine: Mazzu: ‘Ik zal nooit in de pers zeuren over transfers of de kwaliteit van mijn spelers’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *