KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Extra Time-panel hard voor technisch directeur Racing Genk: “Dit vind ik niet kunnen” en “Daar erger ik me donkerblauw aan”

Extra Time-panel hard voor technisch directeur Racing Genk: “Dit vind ik niet kunnen” en “Daar erger ik me donkerblauw aan” Foto: © Photonews 20 september 2016 09:52<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De gemoederen geraakten zondag na Racing Genk tegen Anderlecht verhit. Technisch directeur Dimitri De Condé liet zich ongelukkig uit over scheidsrechter Jonathan Lardot. “Ofwel is het slechte wil, ofwel is hij onbekwaam. Dan hoop ik eigenlijk dat het het tweede is”, vertelde De Condé. De uitspraak kwam maandagavond ook ter sprake in Extra Time.”Hij mag dit zeggen als hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Extra Time-panel hard voor technisch directeur Racing Genk: "Dit vind ik niet kunnen" en "Daar erger ik me donkerblauw aan"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *