De Anderlecht-fans zongen Massimo Bruno al drie duels fel toe en worden op hun wenken bediend

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Anderlecht-fans zongen Massimo Bruno al drie duels fel toe en worden op hun wenken bediend Foto: © photonews 20 september 2016 08:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Massimo Bruno keerde deze zomer op huurbasis terug naar RSC Anderlecht. De aanvaller is nog steeds immens populair in het Astridpark bleek afgelopen week. Zowel tegen Charleroi als zondag in Genk werd Bruno luid toegezongen door de paars-witte aanhang. Telkens wanneer de winger aanstalten maakte om zich op te warmen, weerklonk zijn lijflied: ‘Bruno, Bruno, Massimo Bruno, he takes the ball, scores the goal, Massimo…

Lees verder op Belgium Soccer: De Anderlecht-fans zongen Massimo Bruno al drie duels fel toe en worden op hun wenken bediendLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer