EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

De Anderlecht-fans zongen Massimo Bruno al drie duels fel toe en worden op hun wenken bediend

De Anderlecht-fans zongen Massimo Bruno al drie duels fel toe en worden op hun wenken bediend Foto: © photonews 20 september 2016 08:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Massimo Bruno keerde deze zomer op huurbasis terug naar RSC Anderlecht. De aanvaller is nog steeds immens populair in het Astridpark bleek afgelopen week. Zowel tegen Charleroi als zondag in Genk werd Bruno luid toegezongen door de paars-witte aanhang. Telkens wanneer de winger aanstalten maakte om zich op te warmen, weerklonk zijn lijflied: ‘Bruno, Bruno, Massimo Bruno, he takes the ball, scores the goal, Massimo…

Lees verder op Belgium Soccer: De Anderlecht-fans zongen Massimo Bruno al drie duels fel toe en worden op hun wenken bediend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *