EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes: deel 2. “Spelers krijgen winterstage cadeau bij goed resultaat”

Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes: deel 2. “Spelers krijgen winterstage cadeau bij goed resultaat” Foto: © photonews 20 september 2016 18:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is weer tijd voor de Croky Cup. Geel versloeg in 2005 Anderlecht in eigen huis, alles kan dus in bekervoetbal. Maar wie wordt dit jaar dé verrassing van het toernooi? Voetbalkrant.com ging eens langs bij de negen overgebleven amateurploegen en vroeg of er bepaalde extraatjes voorzien zijn indien ze doorstoten. Harelbeke-STVV: Christophe Rommens (voorzitter)“Er is zelfs geen extra winstpremier voor dit bekerduel. We hebben er…

Lees verder op Belgium Soccer: Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes: deel 2. "Spelers krijgen winterstage cadeau bij goed resultaat"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *