EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes: deel 1. “Dit is niet de match van het jaar”

Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes: deel 1. “Dit is niet de match van het jaar” Foto: © photonews 20 september 2016 14:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is weer tijd voor bekervoetbal. Geel versloeg in 2005 Anderlecht in eigen huis, alles kan in bekervoetbal. Maar wie wordt dit jaar dé verrassing van het toernooi? Wij gingen eens langs bij de negen overgebleven amateurploegen en vroegen hen of dit de wedstrijd van het jaar is. Harelbeke-STVV: Christophe Rommens (voorzitter)”Het is een belangrijke wedstrijd voor ons maar echt de wedstrijd van het jaar zou…

Lees verder op Belgium Soccer: Bekervoetbal door de ogen van de kleintjes: deel 1. "Dit is niet de match van het jaar"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *