EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Analyse: KRC Genk: Dromen na een zwarte week

Analyse: KRC Genk: Dromen na een zwarte week Foto: © photonews 20 september 2016 17:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Daar sta je dan: een eerste nederlaag in de groepsfase van de Europa League en twee opeenvolgende toppers verloren, tegen Standard en Anderlecht. Kortom, een gitzwarte week voor KRC Genk. Of toch niet? De resultaten kleuren rood in de Luminus Arena. Met 10 op 21 is Genk gebuisd en kampeert het voorlopig in de tweede tabelhelft. Een slechte start in de competitie en in de Europa League. Reden tot paniek? Nee, nu toch nog niet.De…

Lees verder op Belgium Soccer: Analyse: KRC Genk: Dromen na een zwarte week

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *