EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Vandenbempt: “Een nederlaag van Genk met heel veel perspectief”

Luide applaus van Genk-fans voor verloren match zegt allesGenk kreeg veel lof, maar geen punten voor zijn match van gisteren. Het luide applaus van de supporters na een wedstrijd die ze toch verloren hadden, was het beste bewijs. Genk heeft het wat mij betreft uitstekend gedaan.Het was een geweldige wedstrijd. Alles zat in het spel van Genk: hoog tempo, snelle balcirculatie, heel veel beweging, de knappe driehoek op het middenveld Ndidi-Pozuelo-Susic (foto). Het middenveld overliep dat van Anderlecht. Veel kansen, veel doelpogingen: alleen scoren lukte niet.De lof van Weiler en Deschacht achteraf…

Lees verder op Sporza: Vandenbempt: "Een nederlaag van Genk met heel veel perspectief"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *