EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Top tien van de zevende speeldag in de Jupiler Pro League

1. Tino-Sven Susic (KRC Genk) : kreeg tegen Anderlecht zijn eerste basisplaats en liet zich meteen opmerken. Zorgde als nummer tien voor veel diepgang en beweging, ook zonder bal. Versierde ook enkele mooie kansen. Na een uur was zijn tank wel leeg.2. Mahmoud Trezeguet (Mouscron) : liet zien waarom Anderlecht hem ooit naar België haalde. De Egyptische spelmaker was bij momenten ongrijpbaar en tekende voor een knappe en belangrijke goal.3. Soualiho Meïté (Zulte Waregem) : toonde opnieuw zijn grote kwaliteiten, onverzettelijk in de duels, grote actieradius, slim voetballend. Samen met Lerager de motor van dit Zulte Waregem. 4. Jacob Rinne…

Lees verder op Sportmagazine: Top tien van de zevende speeldag in de Jupiler Pro League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *