EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Onze mening: deze man mag vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

Onze mening: deze man mag vandaag voorkomen voor Reviewcommissie Foto: © photonews 19 september 2016 12:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 7 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen. Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze mening: deze man mag vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *