EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Mulder komt superlatieven voor Genk te kort: “Een geoliede machine die Anderlecht (bijna) overklaste, Maes mag met opgetrokken borst door de…

Mulder komt superlatieven voor Genk te kort: “Een geoliede machine die Anderlecht (bijna) overklaste, Maes mag met opgetrokken borst door de winkelstraten paraderen” Foto: © photonews 19 september 2016 22:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk speelde zondag zijn beste wedstrijd van dit nog jonge seizoen. Anderlecht wist bij momenten van geen hout pijlen te maken, zo zag ook Jan Mulder. “Ik heb genoten van deze match”, genoot Mulder een dag later in Extra Time nog na. “Vanaf de aftrap was Genk formidabel. Dat was enorm sterk. Anderlecht kwam daarna wel in…

Lees verder op Belgium Soccer: Mulder komt superlatieven voor Genk te kort: "Een geoliede machine die Anderlecht (bijna) overklaste, Maes mag met opgetrokken borst door de…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *