EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Koen Casteels zet Duivelse ambities kracht bij: met dit indrukwekkend cijfer doet hij zelfs beter dan Manuel Neuer

Koen Casteels zet Duivelse ambities kracht bij: met dit indrukwekkend cijfer doet hij zelfs beter dan Manuel Neuer Foto: © photonews 19 september 2016 10:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De strijd onder de keepers bij de Rode Duivels woedt in alle hevigheid. Matz Sels is uitstekend op dreef bij Newcastle United, maar hetzelfde kan gezegd worden van zijn doublure Koen Casteels. Het sluitstuk hield intussen al 270 minuten de nul voor VfL Wolfsburg. Tegen zijn ex-club Hoffenheim bleef de brilscore op het bord staan, goed voor een derde clean sheet op een…

Lees verder op Belgium Soccer: Koen Casteels zet Duivelse ambities kracht bij: met dit indrukwekkend cijfer doet hij zelfs beter dan Manuel Neuer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *