EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Joos: “Uitspraak van De Condé vind ik niet kunnen”

“Vind niet dat Genk geflikt is”De Genkse technisch directeur Dimitri De Condé kan op geen begrip rekenen met zijn uithaal naar de ref. “Is hij van slechte wil of onbekwaam”, zei De Condé na de match.Filip Joos: “Hij mag dit zeggen als hij dat bij Genk-Zulte Waregem ook gezegd had over ref Joeri Van de Velde. Die had toen altijd rood moeten geven aan een Genk-speler. Maar dit vind ik echt niet kunnen.”Peter Vandenbempt: “In de beoordeling van een scheidsrechter die een fout heeft gemaakt is het altijd keihard. Hij is meteen…

Lees verder op Sporza: Joos: "Uitspraak van De Condé vind ik niet kunnen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *