EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Deze JPL-speler wil op een dag Jelle Vossen zijn en legt uit waarom

Deze JPL-speler wil op een dag Jelle Vossen zijn en legt uit waarom Foto: © Photonews 19 september 2016 13:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Stef Peeters is een van de nieuwkomers in onze hoogste klasse. De middenvelder van STVV doorliep de jeugdrangen bij Racing Genk en houdt daar goede herinneringen aan over. Op de vraag wie Peeters voor één dag graag wil zijn en waarom twijfelt hij niet. “Mijn ex-ploegmaat van bij Racing Genk Jelle Vossen. Dan kan ik heerlijk drie verdedigers op snelheid pakken om vervolgens de bal netjes in…

Lees verder op Belgium Soccer: Deze JPL-speler wil op een dag Jelle Vossen zijn en legt uit waarom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *