Boonen verenigt Manchester: “Idool De Bruyne en ‘grote broer’ Fellaini”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Boonen verenigt Manchester: “Idool De Bruyne en ‘grote broer’ Fellaini” Foto: © photonews 19 september 2016 17:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Indy Boonen timmert aan de weg naar de top bij de jeugd van Manchester United, maar zijn grote voorbeeld speelt bij de rivalen van City. Voetbalkrant.com kon hem spreken over Kevin De Bruyne en zijn band met Marouane Fellaini. Wanneer we hem vragen naar zijn grote voorbeeld, is er geen twijfel bij de jonge Limburger. “Kevin De Bruyne”, zegt Indy Boonen meteen. “Ik vergelijk me met hem qua speelstijl.” Beiden…

Lees verder op Belgium Soccer: Boonen verenigt Manchester: "Idool De Bruyne en ‘grote broer’ Fellaini"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer