Mourinho wijst naar ref na nederlaag: “Daar is geen discussie over mogelijk”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mourinho wijst naar ref na nederlaag: “Daar is geen discussie over mogelijk” Foto: © photonews 18 september 2016 19:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Bij KRC Genk waren ze na de nederlaag tegen Anderlecht woedend op scheidsrechter Lardot, maar ook na Watford-United was de ref de kop van jut. Al is Mourinho natuurlijk lang niet aan zijn proefstuk toe op dat vlak. Drie nederlagen op rij: José Mourinho is het niet meer gewoon. Het is zelfs al van zijn periode bij Porto (in 2002) geleden dat het hem overkwam. En dat The Special…

Lees verder op Belgium Soccer: Mourinho wijst naar ref na nederlaag: "Daar is geen discussie over mogelijk"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer