Leon Bailey komt met duidelijke reactie terug op de Genkse fluitconcerten aan zijn adres

Leon Bailey komt met duidelijke reactie terug op de Genkse fluitconcerten aan zijn adres Foto: © photonews 17 september 2016 09:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Leon Bailey, donderdag nog maker van een fluwelen Europese treffer, heeft er bewogen beginweken opzitten. Er was de afgesprongen transfer en eerder ook de fluitconcerten aan zijn adres. Daar reageert Bailey helemaal anders op dan zijn stiefvader Craig Butler, die de op de fluitconcerten inging in een Facebook-post. “Het gefluit op de tribunes raakte hem, mij niet”, aldus de Genkse winger in Het Laatste Nieuws.”Wat mijn vader…

Lees verder op Belgium Soccer: Leon Bailey komt met duidelijke reactie terug op de Genkse fluitconcerten aan zijn adres

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.