In de zomer van 2013 nog met trots voorgesteld, nu ontbond Anderlecht het contract van zijn voormalige topaankoop

In de zomer van 2013 nog met trots voorgesteld, nu ontbond Anderlecht het contract van zijn voormalige topaankoop 17 september 2016 09:08<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoewel de transfermarkt gesloten is, blijft RSC Anderlecht de laatste deals aan uitgaande zijde afronden. Een gedroomd huwelijk dat medio 2013 tot stand kwam, kende een jammerlijk einde. Paars-wit stelde in de zomer van 2013 met trots Fede Vico voor. De Brusselaars betaalden 1,6 miljoen euro voor de spelmaker die toen pas 19 geworden was. Anderlecht was maar wat fier dat het een toptalent uit Spanje (op dat moment…

Lees verder op Belgium Soccer: In de zomer van 2013 nog met trots voorgesteld, nu ontbond Anderlecht het contract van zijn voormalige topaankoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.