KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!‘Enkele maanden na ontslag bij Anderlecht ligt Besnik Hasi maandag ook buiten bij Legia Warschau’

‘Enkele maanden na ontslag bij Anderlecht ligt Besnik Hasi maandag ook buiten bij Legia Warschau’ 17 september 2016 08:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De samenwerking tussen Besnik Hasi en Legia Warschau is geen lang leven beschoren. Komende maandag neemt de Poolse club een drastische beslissing. Legia en Hasi gingen deze zomer met elkaar in zee. De gewezen Anderlecht-coach loodste de hoofdstedelingen naar de poules van de Champions League, maar daar wachtte deze week een 0-6-ontnuchtering tegen Borussia Dortmund.De thuiswedstrijd van zondag tegen Zaglebi Lubin wordt de laatste van Hasi op de…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Enkele maanden na ontslag bij Anderlecht ligt Besnik Hasi maandag ook buiten bij Legia Warschau’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *