EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bailey: “Sta open voor de Rode Duivels”

Met zijn flitsen, acties en knappe goals is Leon Bailey vaak een verademing. Donderdag scoorde hij nog twee keer in de Europa League tegen Wenen en stond hij in het UEFA-elftal van de week.Deze zomer stonden de ploegen al te drummen, maar Genk wist de 19-jarige toch aan boord houden. Het wilde ook niet onderhandelen onder de 20 miljoen.”Ik wil hier door de grote poort vertrekken”, zegt Bailey. “Ik wil dan naar een grote ploeg gaan in Engeland of Spanje. En niet om uitgeleend te worden.”Weegt het prijskaartje van 20 miljoen euro en de heisa…

Lees verder op Sporza: Bailey: "Sta open voor de Rode Duivels"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *