Bailey komt terug op mislukte transfer naar Ajax met… “Dan ben ik misschien nóg meer dan 20 miljoen waard”

Bailey komt terug op mislukte transfer naar Ajax met… “Dan ben ik misschien nóg meer dan 20 miljoen waard” Foto: © photonews 17 september 2016 08:54<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Leon Bailey zag deze zomer een transfer naar Ajax Amsterdam afspringen. De Jamaicaan bleef bij Racing Genk en mikt in een volgende transferperiode hoger. Een overstap naar de Ajacieden ziet Bailey niet langer zitten. “Als ik vertrek uit Genk is het om naar Engeland of Spanje te gaan”, laat de vleugelaanvaller in Het Laatste Nieuws optekenen. “Naar een echte topclub. Ik geef mezelf…

Lees verder op Belgium Soccer: Bailey komt terug op mislukte transfer naar Ajax met… “Dan ben ik misschien nóg meer dan 20 miljoen waard”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.