Live: Ferrera zet verrassende naam op de bank

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Live: Ferrera zet verrassende naam op de bank Foto: © photonews 16 september 2016 19:52<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Charleroi, Zulte Waregem, Racing Genk, KV Oostende,… Ziedaar het vierluik waar Ferrera moet mee beginnen. Stuk voor stuk play-off 1-kandidaten, iets waar ze bij Mechelen o zo graag ook eens aan willen deelnemen. En Ferrera zet meteen Kolovos op de bank en gunt Paulussen een basisplaats. Maar KV staat op dit moment hoger gerangschikt dan drie van die ploegen. Ferrera kan dus verder bouwen op wat Aleksandar Jankovic al had neergezet. Maar hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Ferrera zet verrassende naam op de bankLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer