EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Live: Ferrera zet verrassende naam op de bank

Live: Ferrera zet verrassende naam op de bank Foto: © photonews 16 september 2016 19:52<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Charleroi, Zulte Waregem, Racing Genk, KV Oostende,… Ziedaar het vierluik waar Ferrera moet mee beginnen. Stuk voor stuk play-off 1-kandidaten, iets waar ze bij Mechelen o zo graag ook eens aan willen deelnemen. En Ferrera zet meteen Kolovos op de bank en gunt Paulussen een basisplaats. Maar KV staat op dit moment hoger gerangschikt dan drie van die ploegen. Ferrera kan dus verder bouwen op wat Aleksandar Jankovic al had neergezet. Maar hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Ferrera zet verrassende naam op de bank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *