Jankovic neemt het op voor ongelukkige Raman: “Hij is erg belangrijk voor ons”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Jankovic neemt het op voor ongelukkige Raman: “Hij is erg belangrijk voor ons” Foto: © photonews 16 september 2016 20:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Benito Raman wacht nog op zijn eerste goal voor Standard, maar de Gentenaar geniet wel het volste vertrouwen van coach Aleksandar Jankovic. Hij miste tegen Celta de Vigo een haast onmisbare kans en staat nog altijd droog voor zijn nieuwe club, maar Benito Raman krijgt niets dan lof van trainer Aleksandar Jankovic. “Benito had nog geen geluk, maar hij geeft zich wel volledig. Voorlopig wordt zijn inzet nog…

Lees verder op Belgium Soccer: Jankovic neemt het op voor ongelukkige Raman: "Hij is erg belangrijk voor ons"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer