Jana Janssens voorspelt: “Club Brugge heeft iets recht te zetten, maar ze gaan het niet makkelijk hebben”

Jana Janssens voorspelt: “Club Brugge heeft iets recht te zetten, maar ze gaan het niet makkelijk hebben” Foto: © photonews 16 september 2016 16:32<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de zevende speeldag kozen we voor een speelster van OH Leuven: Jana Janssens. Zij wil alvast beter doen daar haar collega bij Leuven Britt Vanhamel (4 op…

Lees verder op Belgium Soccer: Jana Janssens voorspelt: "Club Brugge heeft iets recht te zetten, maar ze gaan het niet makkelijk hebben"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.