EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Deschacht? “Ik stel de ploeg op, jullie niet”

Deschacht? “Ik stel de ploeg op, jullie niet” 16 september 2016 17:11<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RenĂ© Weiler baant zijn eigen weg, los van alle commentaren, kritiek of bemerkingen die hij krijgt. Zo blijft hij vasthouden aan zijn verdediging… met Bram Nuytinck. En we willen wedden dat Nuytinck ook zondag in Genk terug aan de aftrap zal staan. Hoe meer men Weiler de ene kant opduwt, hoe meer hij de andere weg zal kiezen. Er is immers door veel analisten al veel gehint dat Olivier Deschacht terug in de ploeg moet komen,…

Lees verder op Belgium Soccer: Deschacht? "Ik stel de ploeg op, jullie niet"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *