De prono van…: Timothy Derijck: “Oostende zal iets rechtzetten na Eupen, Westerlo kan profiteren van shockeffect en Genk – Anderlecht…

De prono van…: Timothy Derijck: “Oostende zal iets rechtzetten na Eupen, Westerlo kan profiteren van shockeffect en Genk – Anderlecht …” Foto: © photonews 16 september 2016 12:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Michiel Jonckheere en Birger Verstraete pakten al uit met een even hoge 6 op 8. En dus ligt de lat…

Lees verder op Belgium Soccer: De prono van…: Timothy Derijck: "Oostende zal iets rechtzetten na Eupen, Westerlo kan profiteren van shockeffect en Genk – Anderlecht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.