EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Standard kan na blitzstart Celta de Vigo niet volledig bij de keel grijpen met logisch eindresultaat

Standard kan na blitzstart Celta de Vigo niet volledig bij de keel grijpen met logisch eindresultaat Foto: © photonews 15 september 2016 22:54<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Standard heeft zijn Europese campagne op gang getrokken met een punt. Na een veelbelovende start waarin Matthieu Dossevi op héérlijke wijze de score opende, ging JF Gillet zwaar in de fout. In de 2e helft verwaterde de clash met Celta de Vigo compleet. Om fans naar de Europa League te lokken is bij Standard meer nodig dan een coachwissel en zes transfers. Sclessin liep maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Standard kan na blitzstart Celta de Vigo niet volledig bij de keel grijpen met logisch eindresultaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *