Europa League: de tegenstanders van Standard, Genk, Gent en Anderlecht doorgelicht

002431 Sporting Braga – AA Gent (21u05)TACTIEKWat geldt voor FC Sevilla, geldt ook voor de kleintjes na de grote drie in Portugal. Steeds herbeginnen, en de beste spelers laten gaan. Zo ook voor Braga, dat Rafa Silva eind augustus moest laten vertrekken naar Benfica, na heel wat geruzie onder raadsmannen over een extra clausule van 1,6 miljoen euro (tien procent van de transferwaarde) die naar de zaakwaarnemers moest gaan. Sportief had de transfer grote gevolgen. Daar sta je dan, met je 4-2-3-1 waarin Silva op de flank een belangrijke troef was in de aanvoer naar de Egyptische…

Lees verder op Sportmagazine: Europa League: de tegenstanders van Standard, Genk, Gent en Anderlecht doorgelicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.