Belgen in de Europa League: bewusteloze Wuytens en waanzinnige comeback Witsel en co

Belgen in de Europa League: bewusteloze Wuytens en waanzinnige comeback Witsel en co Foto: © Photonews 15 september 2016 23:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Vanavond trapt de Europa League op gang. Zowel Anderlecht, Genk, Gent als Standard betreden het Europese toneel. Maar er zijn nog meer Belgen die vanavond in actie komen. Wij bundelen hun prestaties in dit handige overzicht. AZ-Dundalk: Stijn WuytensOnze landgenoot beleefde een rare avond. Hij opende in de 61ste minuut de score maar zal zich deze avond om een andere reden nog lang herinneren. Hij kwam namelijk hard…

Lees verder op Belgium Soccer: Belgen in de Europa League: bewusteloze Wuytens en waanzinnige comeback Witsel en co

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.