KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Heist Ladies heeft nieuws in verband met match tegen Standard

Heist Ladies heeft nieuws in verband met match tegen Standard222 Foto: © Louis Evrard 14 september 2016 11:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Op speeldag 6 komt Standard naar Heist in de Super League. Die wedstrijd stond ingepland op zaterdagmiddag 1 oktober om 15 uur, maar zal dan niet doorgaan. De wedstrijd is namelijk een dagje vervroegd. Dat heeft de club ons laten weten. In samenspraak met Standard en de bevoegde instanties werd een nieuwe datum gevonden.Heist – Standard staat nu op het programma om 20 uur op vrijdagavond 30 september. Een…

Lees verder op Belgium Soccer: Heist Ladies heeft nieuws in verband met match tegen Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *