Denswil ziet mogelijkheden in Champions League: ‘Kansen liggen er altijd, tegen wie je ook loot’

Met vieren zijn ze, spelers van blauw-zwart die al scoorden in de Champions League. Jelle Vossen met Genk, Claudemir voor Kopenhagen, Timmy Simons bij PSV én Club en Stefano Denwsil met Ajax, tegen AC Milan. Denswil: ‘Het lijkt nog niet lang geleden als ik er nu op terugkijk. Een van de hoogtepunten uit mijn carrière, denk ik. Vooral het moment: scoren in de laatste minuut. Toen dacht ik: ja, ja, je hebt gewonnen! Maar in de 93e minuut maakten ze nog de 1-1. Dat was zo zuur! Het was ook een mooie campagne voor mij, altijd…

Lees verder op Sportmagazine: Denswil ziet mogelijkheden in Champions League: ‘Kansen liggen er altijd, tegen wie je ook loot’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.