Sprokkels 13/09: Schalke moet sterkhouder missen, Wembley helemaal uitverkocht

Sprokkels 13/09: Schalke moet sterkhouder missen, Wembley helemaal uitverkocht Foto: www.tottenhamhotspur.com 13 september 2016 19:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met de eerste speeldag van de Champions League voor de deur, zijn alle ogen gericht op het kampioenenbal. Ook nu wordt onze redactie overladen met een karrenvracht aan korte berichten die we voor u in onze sprokkels gieten. Tottenhamspeler Eric Dier verlengt zijn contract tot 2021. Weer een talent dat bijtekent bij de SpursEnes √únal (ex-genk, momenteel Twente) traint weer mee na een liesblessure.Fabio Cannavaro, de laatste verdediger die de Gouden Bal won,…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 13/09: Schalke moet sterkhouder missen, Wembley helemaal uitverkocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.