Sprokkels 13/09: Eric Dier tekent nieuw contract, ex-Gouden Bal winaar mag 43 kaarsjes uitblazen

Sprokkels 13/09: Eric Dier tekent nieuw contract, ex-Gouden Bal winaar mag 43 kaarsjes uitblazen Foto: www.tottenhamhotspur.com 13 september 2016 14:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met de eerste speeldag van de Champions League voor de deur, zijn alle ogen gericht op het kampioenenbal. Ook nu wordt onze redactie overladen met een karrenvracht aan korte berichten die we voor u in onze sprokkels gieten. Tottenhamspeler Eric Dier verlengt zijn contract tot 2021. Weer een talent dat bijtekent bij de SpursEnes √únal (ex-genk, momenteel Twente) traint weer mee na een liesblessure.Fabio Cannavaro, de laatste verdediger…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 13/09: Eric Dier tekent nieuw contract, ex-Gouden Bal winaar mag 43 kaarsjes uitblazen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.