Speelt Siebe Schrijvers binnenkort weer voor Genk?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Speelt Siebe Schrijvers binnenkort weer voor Genk? Foto: © Photonews 13 september 2016 10:43<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Siebe Schrijvers gaat gewoon door op zijn elan van vorig jaar. De jonge aanvaller speelt ook dit seizoen de pannen van het dak bij Waasland-Beveren. Maar tot nader order blijft de belofte-international een speler van… KRC Genk. Het zou bovendien best kunnen dat Schrijvers het seizoen niet uitdoet bij Waasland-Beveren. De Waaslanders zouden hun huurling kunnen kwijtspelen. “Ja. In principe kunnen we Siebe in de loop van het seizoen kwijtspelen. Maar dat…

Lees verder op Belgium Soccer: Speelt Siebe Schrijvers binnenkort weer voor Genk?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer