Enkele maanden geleden nog met elkaar in de clinch, nu ploegmakkers: Kabasele legt uit hoe hij het bijlegde met Okaka

Enkele maanden geleden nog met elkaar in de clinch, nu ploegmakkers: Kabasele legt uit hoe hij het bijlegde met Okaka Foto: © photonews 13 september 2016 07:44<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Tegenwoordig spelen Kabasele en Okaka in dezelfde ploeg, maar enkele maanden geleden waren ze allesbehalve goede vriendjes… Tijdens KRC Genk-RSC Anderlecht kregen ze het met elkaar aan de stok en kreeg Okaka rood voor een duw aan het adres van zijn bewaker. Niet vanzelfsprekend om enkele maanden later samen te spelen. Al heeft Kabasele er iets op gevonden. “Ik heb een…

Lees verder op Belgium Soccer: Enkele maanden geleden nog met elkaar in de clinch, nu ploegmakkers: Kabasele legt uit hoe hij het bijlegde met Okaka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.