EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Drama: Opnieuw een voetbalspeler die sterft op het veld na hartstilstand

Drama: Opnieuw een voetbalspeler die sterft op het veld na hartstilstand Foto: © photonews 13 september 2016 20:33<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Een amateurwedstrijd in Engeland werd maandag abrupt beëindig. Verdediger Daniel Wiksinson stuikte na een uur voetballen plots in elkaar. De 26-jarige Brit kreeg eerst op het veld een medische behandeling en werd daarna naar het ziekenhuis afgevoerd. Maar alle hulp kwam helaas te laat. De manager van zijn club Shaw Lane is diep geschokt: ‘ik weet niet hoe het nu verder moet’. Toch houdt de familie van Wilkonson zich sterk….

Lees verder op Belgium Soccer: Drama: Opnieuw een voetbalspeler die sterft op het veld na hartstilstand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *