KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!‘Moedig van KV Mechelen om Yannick Ferrera een nieuwe kans te geven’

Aleksandar Jankovic debuteert als Standardcoach met een knappe 2-0 zege tegen Genk en KV Mechelen kondigt enthousiast de komst van Yannick Ferrera aan. Iedereen tevreden met die trainerswissel?Jacques Sys: “In eerste instantie wel, maar dat moet je toch op langere termijn bekijken. Blijft dat enthousiasme? Het is alom geweten dat een nieuwe trainer altijd voor een nieuwe impuls zorgt op korte termijn -spelers willen de nieuwe baas imponeren. Maar bij Standard bleek het gebrek aan mentale sterkte net een probleem in het voorbije jaar, slaagt Jankovic er in om dat te veranderen? Hij is een goeie trainer,…

Lees verder op Sportmagazine: ‘Moedig van KV Mechelen om Yannick Ferrera een nieuwe kans te geven’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *