KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Gent-aanwinst Rabiu toont ambitie: “Hard werken, zoveel mogelijk spelen en de titel pakken”

Gent-aanwinst Rabiu toont ambitie: “Hard werken, zoveel mogelijk spelen en de titel pakken” Foto: © photonews 12 september 2016 13:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ibrahim Rabiu kreeg een kwartiertje de tijd om aan de Ghelamco Arena zijn kunnen te tonen. De nieuwe Nigeriaanse middenvelder toonde al vlagen van zijn kwaliteiten en had eigenlijk een assist kunnen bijschrijven. Coulibaly vergat echter om zijn opwippertje in doel te verlengen. “Ik ben heel blij met de manier waarop ik speelde, al was het beter geweest mocht Coulibaly gescoord hebben. Een assist in mijn eerste vijftien…

Lees verder op Belgium Soccer: Gent-aanwinst Rabiu toont ambitie: "Hard werken, zoveel mogelijk spelen en de titel pakken"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *