Overzicht Serie A: Higuaín held van Juve, Callejon leidt Napoli naar vlotte zege

Overzicht Serie A: Higuaín held van Juve, Callejon leidt Napoli naar vlotte zege 10 september 2016 22:41<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sassuolo is straks een van de tegenstanders van KRC Genk in de Europa League. De Italianen openen straks tegen Athletic Bilbao, maar moesten eerst nog Juventus partij geven. Juventus – Sassuolo 3-1Punten pakken in Turijn: het is weinigen gegeven en al erg snel was het duidelijk dat Sassuolo niet moest hopen op een stunt. Na amper tien minuten voetballen leek de wedstrijd al gespeeld bij een 2-0 stand. Higuaín tekende voor beide treffers.Pjanic deed…

Lees verder op Belgium Soccer: Overzicht Serie A: Higuaín held van Juve, Callejon leidt Napoli naar vlotte zege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *