KV Mechelen voelt zich zeker: “We willen begin volgende week de komst van Yannick Ferrera aankondigen”

KV Mechelen voelt zich zeker: “We willen begin volgende week de komst van Yannick Ferrera aankondigen” Foto: © photonews 10 september 2016 22:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Twijfel er niet langer aan. Yannick Ferrera wordt de nieuwe coach van KV Mechelen. Op enkele details na is de deal rond. “We hebben de jongste dagen enkele malen samen gezeten met Yannick Ferrera. Dat moet ik niet ontkennen”, vertelde voorzitter Timmermans na de 2-0-overwinning tegen STVV. “Yannick heeft duidelijk aangegeven dat hij KV Mechelen wil coachen. En ook de sportieve staf werd al bij…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Mechelen voelt zich zeker: "We willen begin volgende week de komst van Yannick Ferrera aankondigen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *