Higuain heeft aan 10 minuten genoeg om Genk-tegenstander uit te tellen

Higuain heeft aan 10 minuten genoeg om Genk-tegenstander uit te tellen 10 september 2016 20:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sassuolo is straks een van de tegenstanders van KRC Genk in de Europa League. De Italianen openen straks tegen Athletic Bilbao, maar moesten eerst nog Juventus partij geven. Punten pakken in Turijn: het is weinigen gegeven en al erg snel was het duidelijk dat Sassuolo niet moest hopen op een stunt. Na amper tien minuten voetballen leek de wedstrijd al gespeeld bij een 2-0 stand. Higuaín tekende voor beide treffers. Pjanic deed er daarna nog eentje…

Lees verder op Belgium Soccer: Higuain heeft aan 10 minuten genoeg om Genk-tegenstander uit te tellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *