Peter Maes is content: “Wij komen sterker uit deze transferperiode”

Peter Maes is content: “Wij komen sterker uit deze transferperiode” Foto: © Photonews 09 september 2016 17:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ook voor KRC Genk kwam er op 31 augustus een einde aan een drukke transferzomer. Peter Maes is alvast bijzonder opgetogen over het resultaat. “Al onze aanwinsten brengen iets extra”, zag de coach al. “Nu kunnen we een stap verder zetten en meer in de breedte selecteren en inspelen op onze tegenstander.””We moeten vooruit durven kijken. Ik denk dat wij sterker uit de transferperiode komen als voorheen. In principe moest er…

Lees verder op Belgium Soccer: Peter Maes is content: "Wij komen sterker uit deze transferperiode"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *