Brusselmans gelooft steeds meer in zijn gedroomde kampioen en dus… “Vrees ik dat AA Gent Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem dit…

Brusselmans gelooft steeds meer in zijn gedroomde kampioen en dus… “Vrees ik dat AA Gent Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem dit weekend verliezen” Foto: © photonews 09 september 2016 18:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Er gaat geen speeldag in de Jupiler Pro League voorbij zonder een korte vooruitblik van Herman Brusselmans. Ook deze vrijdag liet de schrijver/analist in zijn kaarten kijken. Brusselmans schoof voor de competitiestart zijn titelfavoriet naar voren en dus moeten de uitslagen van speeldag 6 wat meezitten. “Ik vrees dat AA Gent zal verliezen van Lokeren, dat Anderlecht…

Lees verder op Belgium Soccer: Brusselmans gelooft steeds meer in zijn gedroomde kampioen en dus… "Vrees ik dat AA Gent Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *