“We moeten meer de gangster uithangen”, maar het liep toch al weer meermaals mis

“We moeten meer de gangster uithangen”, maar het liep toch al weer meermaals mis Foto: © photonews 08 september 2016 16:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Waasland-Beveren gaf al twee keer een 2-0 voorsprong uit handen dit seizoen. En dus baalden ze massaal in het Waasland. Nochtans had Stijn Vreven vooraf wel duidelijke doelen gesteld voor het nieuwe seizoen. 2 op 15 is het bilan van Waasland-Beveren. Nochtans speelden de Waaslanders meermaals goed mee en stonden ze zelfs 0-2 op voorsprong in Genk en 2-0 thuis tegen KV Mechelen. Maar telkenmale liep het mis:Speeldag 1, Charleroi – Waasland-Beveren…

Lees verder op Belgium Soccer: "We moeten meer de gangster uithangen", maar het liep toch al weer meermaals mis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *