Kums is weg, dit waren de laatste jaren de beste nummers 6 in onze competitie

Kums is weg, dit waren de laatste jaren de beste nummers 6 in onze competitie Foto: © Photonews 08 september 2016 11:18<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Jupiler Pro League nam onlangs afscheid van één van zijn beste spelers: Sven Kums. De kapitein van AA Gent verkaste naar Watford, dat hem op zijn beurt meteen verhuurde aan Udinese. Met Kums verdween zonder twijfel ook de beste nummer 6 uit onze competitie… Kums ontpopte zich de voorbije jaren tot de Andrea Pirlo van de Lage Landen. Niet de pure afbreker, die we vroeger soms op de positie…

Lees verder op Belgium Soccer: Kums is weg, dit waren de laatste jaren de beste nummers 6 in onze competitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *