Ex-coach Genk: “UEFA-corruptie kostte Schotland plaats op EK 2008”

Volgens Alex McLeish, voormalig coach van RC Genk en voorheen ook bondscoach van Schotland, kostte corruptie bij de Europese voetbalbond Uefa de Schotten een stek op het Europees Kampioenschap van 2008. McLeish was kortstondig bondscoach van zijn vaderland in 2007, tijdens de kwalificatiecampagne voor het EK in Oostenrijk in Zwitserland. In de krant ‘Herald Scotland’ vertelt hij dat hij voor het cruciale EK-kwalificatieduel tegen Italië een telefoontje kreeg, waarin hij gewaarschuwd werd dat een Schotse zege niet gewenst was door de Uefa. De anonieme bron zou gelijk krijgen: volgens McLeish nam de Spaanse scheidsrechter Manuel…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Ex-coach Genk: “UEFA-corruptie kostte Schotland plaats op EK 2008”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *