De 3-4-3 van Martinez biedt perspectieven voor twee Buffalo’s

De 3-4-3 van Martinez biedt perspectieven voor twee Buffalo’s Foto: © photonews 08 september 2016 23:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Een nieuw systeem bij de Rode Duivels, dat betekent mogelijk ook kansen voor andere spelers. 3-4-3, dat is natuurlijk ook het systeem waar AA Gent successen mee boekt. De verdediging blijft toch wel het zorgenkind van de nationale ploeg, en dus zijn er misschien wel kansen voor een aantal Buffalo’s? Tegen Cyprus moesten Yannick Carrasco en Thomas Meunier zich tonen op de flanken, en dat deden ze uitstekend. Alternatieven zouden bijvoorbeeld Jordan Lukaku,…

Lees verder op Belgium Soccer: De 3-4-3 van Martinez biedt perspectieven voor twee Buffalo’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *