Standard ontslaat trainer Yannick Ferrera en stelt meteen Aleksandar Jankovic aan

Dat melden de Rouches op hun website. Ferrera is de eerste trainer die dit seizoen wordt ontslagen in de hoogste voetbalklasse.Standard heeft met Aleksandar Jankovic meteen een opvolger aangesteld. De Serviër komt over van KV Mechelen, de club die hij sinds mei 2014 trainde. Jankovic wordt om 14 uur voorgesteld aan de pers in het stadion van Sclessin.Onder drukOlivier Renard (links) in gesprek met Aleksandar Jankovic © BELGAEen grote verrassing is het ontslag van Ferrera niet, de grond onder zijn voeten bij Standard was al een tijdje warm. Afgelopen weekend nog weigerde sportief directeur Olivier Renard…

Lees verder op Sportmagazine: Standard ontslaat trainer Yannick Ferrera en stelt meteen Aleksandar Jankovic aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *