Drie interessante duels in Super League vanavond

Drie interessante duels in Super League vanavond Foto: © Louis Evrard 06 september 2016 16:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Binnen een dikke week staat er een belangrijke wedstrijd voor de Red Flames op het programma in Servië, dus is er deze week midweekvoetbal in de Super League. Speeldag 3 staat voor de deur. Drie duels staan op het programma vanavond, allen om 20.30 uur. Heist ontvangt Genk en staat voorlopig met 3 op 6 boven de Genkenaars, die afgelopen weekend vrij waren. Beide teams speelden al tegen Anderlecht: Heist verloor in Tubeke met 4-0, Genk speelde thuis…

Lees verder op Belgium Soccer: Drie interessante duels in Super League vanavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *